Καστρίτης: «Διαχειριστήκαμε σωστά τις καταστάσεις»

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως οι παίκτες του διαχειρίστηκαν πολύ σωστά τις καταστάσεις και πήραν τη νίκη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως οι παίκτες του διαχειρίστηκαν πολύ σωστά τις καταστάσεις και πήραν τη νίκη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά:

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μας σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι τόσο με τις συνθήκες που είχε πριν από την έναρξη του όσο και με τα όσα διαμορφώθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, ένα πολύ δυνατό ματς σε έναν εκτός έδρας αγώνα που πολύ λένε ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε, σε ένα γεμάτο γήπεδο με έναν κόσμο που υποστήριζε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του και σε αυτά να προσθέσω ότι σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν εκπληκτικό Ντέιβις από την ομάδα του Κοροοίβου κάτι το οποίο ήταν πολύ επικίνδυνο να μας χαλάσει το μυαλό και την ισορροπία μας, να χάσουμε την συγκέντρωση μας και να βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση μέσα στο παιχνίδι.

Αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος που αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά γιατί παιχνίδι με το παιχνίδι και κυρίως μετά την εμφάνιση μας στο Λαύριο που δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις καταστάσεις που παρουσιάστηκαν στην εξέλιξη του αγώνα σήμερα ήμασταν πραγματικά έτοιμοι βγάζοντας καρδιά, πάθος, μυαλό και συγκέντρωση και νομίζω ότι δίκαια κερδίσαμε.

Από κει πέρα τίποτα δεν έχει κριθεί. Εμείς απλά πήραμε μία ανάσα ακόμα διότι αν σήμερα χάναμε θα ήμασταν σίγουρα υποβιβασμένοι. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Καβάλα. Όλοι ξέρουμε ότι είναι μία πολύ επικίνδυνοι ομάδα η οποία κέρδισε τον Κόροιβο εδώ στην Αμαλιάδα και είναι καλό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ως το τέλος βλέποντας τι θα έχουμε καταφέρει και τι θα έχουμε πετύχει.

Τέλος να δώσω πολλά συγχαρητήρια καις τον coach Μαρκόπουλο και στο τεχνικό σταφ και την ομάδα του Κοροίβου και πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο της Αμαλιάδας γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραίο να παίζονται αγώνες σε γεμάτα γήπεδα με τέτοια υποστήριξη και χωρίς κανένα κίνδυνο επεισοδίων”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.