«Αγκαλιά» με Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ιωάννη Παπαπέτρου με τον Παναθηναϊκό Superfoods, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ιωάννη Παπαπέτρου με τον Παναθηναϊκό Superfoods, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 24χρονος Έλληνας παίκτης αναμένεται να υπογράψει τις προσεχείς ημέρες στο «τριφύλλι», το οποίο του είχε καταθέσει πρόταση τις προηγούμενες ημέρες. Ο Έλληνας παίκτης είχε ξεκαθαρίσει προς την πλευρά των «πράσινων», πως πρώτα ήθελε να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα μελετούσε την «πράσινη» πρόταση.

Ο Παπαπέτρου αναμένεται να φορέσει την πράσινη φανέλα, όπως είχε κάνει και ο πατέρας του από το 1985 έως το 1994. Ο Έλληνας παίκτης φέρεται να πήρε από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού τις διαβεβαιώσεις που ήθελε, σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Παπαπέτρου με τον Θανάση Αντετοκούνμπο προορίζονται για τη θέση «3» στην «πράσινη» πεντάδα. 

Ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει από το εξωτερικό οι Μπαρτσελόνα, Αναντολού Εφές και Χίμκι, όμως ο παίκτης φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.