Υπογράφει στο «τριφύλλι» ο Παπαπέτρου

Τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας τους αναμένεται να ρυθμίσουν εντός της ημέρας οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Παναθηναϊκός Superfoods, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας τους αναμένεται να ρυθμίσουν εντός της ημέρας οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Παναθηναϊκός Superfoods, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Έλληνα παίκτη θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να καθοριστούν τα μπόνους επίτευξης στόχων. Ο 24χρονος παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πρασίνους», με τις συνολικές απολαβές του να φτάνουν τα 2,25 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Παπαπέτρου να φορέσει τα «πράσινα» έπαιξαν οι διαβεβαιώσεις που πήρε από τον Τσάβι Πασκουάλ, πως θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και καλύτερο ρόλο στον Παναθηναϊκό, από ότι στον Ολυμπιακό. Ο Παπαπέτρου αναμένεται να υπογράψει εντός της ημέρας και θα φορέσει και αυτός τα πράσινα, όπως και ο πατέρας του από το 1985 έως το 1994. 

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκεται και η ανανέωση της συνεργασίας του «τριφυλλιού» με τον Νίκο Παππά, μετά την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και στη συνέχεια, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτης στη θέση «2» και ενός στη θέση «4». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.