Καλαφατάκης: Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί

Χωρίς άγχος και πίεση πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη ο ΚΑΟΔ για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο το Σάββατο (17:00), για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Καλαφατάκης επεσήμανε ότι η ομάδα του θα διεκικήσει ό,τι της αναλογεί σε ένα ακόμη ματς.

Χωρίς άγχος και πίεση πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη ο ΚΑΟΔ για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο το Σάββατο (17:00), για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Καλαφατάκης επεσήμανε ότι η ομάδα του θα διεκικήσει ό,τι της αναλογεί σε ένα ακόμη ματς.

«Εμείς μετά τη νίκη μας στο προηγούμενο παιχνίδι παίζουμε με λιγότερη πίεση. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ξέρουμε ότι παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος,σε μία από τις πιο ιστορικές έδρες», ξεκίνησε να λέει και πρόσθεσε ότι «αυτήν την εβδομάδα προσπαθήσαμε να βάλουμε στο κλίμα της ομάδος τον Γκόινς ο οποίος αγωνίζεται πρώτη φορά εκτός Αμερικής και σίγουρα θα χρειαστεί τον χρόνο του για να ενσωματωθεί πλήρως. Κατεβαίνουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι,να το ευχαριστηθούμε χωρίς άγχος και μέσα από το παιχνίδι μας να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».
 
Ζάρας: Μας έφυγε το άγχος
Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζάρας ανέφερε ότι «παίζουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Σίγουρα η νίκη επί του Άρη μας έχει διώξει το άγχος και βοήθησε να δουλέψουμε καλά όλη την εβδομάδα. Έχουμε την προσθήκη ενός παίκτη -του Goins- ο οποίος μαθαίνει το παιχνίδι μας σιγά-σιγά και θα μας βοηθήσει περισσότερο στην συνέχεια.

Ο Πανιώνιος είναι αυτή την στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος μετά τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Είναι πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις με παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία που προέρχονται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας ώστε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.