Πεδουλάκης: «Προσοχή στην Καβάλα»

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί η αναμέτρηση απέναντι στην Καβάλα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί η αναμέτρηση απέναντι στην Καβάλα, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Όπως υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός του Περιστερίου, η έως τώρα πορεία της Καβάλας αποδεικνύει πως το έργο των παικτών του δε θα είναι εύκολο στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Πεδουλάκης δήλωσε: ««Η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα που όπως έχουν δείξει και τα αποτελέσματά της έως τώρα στο πρωτάθλημα έχει καλό ρυθμό. Σε σχέση με πέρυσι διατήρησε αρκετούς από τους παίκτες που απαρτίζουν τον κορμό της ομάδας και άλλαξε μόνο τους ξένους έχοντας κάνει εξαιρετικές επιλογές».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς τόνισε: «Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι ο έλεγχος του ρυθμού. Η Καβάλα είναι μία ομάδα που εκτός έδρας προσπαθεί να πάει τον ρυθμό στα δικά της μέτρα και επιδιώκει να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο. Από την πλευρά μας το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου που πρέπει να σταθεί στο πλευρό των παικτών προκειμένου να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη στο γήπεδό μας».

Από την πλευρά του, ο Νώντας Παπαντωνίου υπογράμμισε: «Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη μιας και η Καβάλα είναι πολύ καλή ομάδα κάτι που φαίνεται και από τα έως τώρα αποτελέσματα και τη βαθμολογική της θέση. Πρώτο μας μέλημα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και παράλληλα να μη χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο αντίπαλός μας διαθέτει ποιοτικούς παίκτες σαν τον Αμερικανό γκαρντ Τέιλορ που είναι πολύ γρήγορος και πρέπει να τον περιορίσουμε αλλά και τον σέντερ Ο’ Μπράιαντ τον οποίο όμως πλέον με την προσθήκη του Μπόατενγκ έχουμε τον τρόπο να τον αντιμετωπίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.