Γιατράς: “Υγιείς και καλύτεροι στα πλει οφ” (vid)

Μανωλόπουλος: "Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην προετοιμασία του αγώνα"

Ικανοποιημένος από την ανθεκτικότητα των παικτών του Προμηθέα στην νίκη κόντρα στο Περιστέρι (70-73), ήταν ο τεχνικός, Μάκης Γιατράς, τονίζοντας ότι μεγαλύτερη σημασία θα έχει η εικόνα της ομάδας του στα πλει οφ. Ο ομόλογος του, στο Περιστέρι, Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για μια δύσκολη εβδομάδα που πέρασαν οι παίκτες του, λόγω των τραυματιών που υπήρχαν και ενός θετικού κρούσματος κορονοϊού που αντιμετωπίστηκε με δέουσα, υγειονομική προσοχή από την διοίκηση της ΚΑΕ.
ΓΙΑΤΡΑΣ: «Νικήσαμε μια δύσκολη ομάδα στην έδρα της και συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε λόγω εκκρεμοτήτων από την πανδημία. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να καταλήξουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία. Μεγαλύτερη σημασία θα έχει να παρουσιαστούμε υγιείς και δυνατοί στα πλει οφ. Ολοκληρώσαμε την μεταγραφή του Άνταμς και τον περιμένουμε να ενταχθεί στην ομάδα, τις επόμενες ημέρες».

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα με προβλήματα τραυματισμών και ενός κρούσματος κορονοϊού που αντιμετωπίστηκε με σοβαρότητα από την διοίκηση, την οποία ευχαριστώ. Προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες και διεκδικήσαμε την νίκη».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.