Λάρισα-Περιστέρι 78-98: Θεσσαλικός «περίπατος» (HL)

Άστραψε και βρόντηξε στην Λάρισα! Το Περιστέρι έκανε το τέλειο παιχνίδι και μετά από τρεις σερί ήττες πανηγύρισε την 10η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα (10-9 ρεκόρ).

Με το καλύτερο του φετινό παιχνίδι το Περιστέρι πέρασε σαν σίφουνας από τη Νεάπολη της Λάρισας, «χαντακώνοντας» ακόμα περισσότερο την γηπεδούχο ομώνυμη ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία (ρεκόρ 5-14).

Το παιχνίδι ξέφυγε από νωρίς και στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου οι «πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» προηγήθηκαν ακόμα και με 28 πόντους διαφορά (60-88), προτού μαζέψει κάπως την κατάσταση η ομάδα του Παπανικολόπουλου για να φτάσουμε στο τελικό 78-98.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Παπανικολόπουλος ξεκίνησε την σεζόν στον πάγκο του Περιστερίου αλλά απομακρύνθηκε για να δώσει τη θέση του στον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος με την σειρά του αποχώρησε, αφήνοντας το «τιμόνι» στον Σωτήρη Μανωλόπουλο. 

Τζόουνς (18 πόντους-10 ριμπάουντ), Πέτεγουεϊ (15 πόντους), ΜακΛίν (14 πόντους) και Τσαϊρέλης (14 πόντους) τράβηξαν το… κουπί στην επίθεση για το Περιστέρι που ξέσπασε.

Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού πάντως ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 22 πόντους (6/9 τρίποντα), και στον Παναθηναϊκό (είναι δανεικός από εκεί) σίγουρα θα τρίβουν τα… χέρια τους με μία ακόμη εξαιρετική φετινή εμφάνιση του νεαρού πλέι-μέικερ.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 37-54, 58-77, 78-98

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Την Κυριακή (04/04) το Περιστέρι υποδέχεται στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Προμηθέα Πατρών και η Λάρισα το Σάββατο (03/04) παίζει «μισή» κατηγορία στο Αγρίνιο με το τελευταίο Μεσολόγγι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.