ΠΑΟΚ: Με απουσίες και ερωτηματικά κόντρα στον Κολοσσό (pic)

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλήρης για το σημερινό (28/3) σημαντικό αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο "Παλατάκι", στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League - Λυκογιάννης: "Προσήλωση" - Με επετειακές φανέλες οι παίκτες

Με απουσίες, αλλά και ερωτηματικά ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ να υποδεχτεί σήμερα (28/3, 17:00) τον Κολοσσό Ρόδου στο “Παλατάκι”, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League. Στο πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι για τους “ασπρόμαυρους”, μιας και το αποτέλεσμα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδό τους στην πρώτη εξάδα στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα, υπάρχουν ζητήματα που προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης συμμετείχε στη χθεσινή (27/3) τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι, όμως, αντιμετώπιζε ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες και δεν είναι σίγουρο σε ποια κατάσταση θα είναι σήμερα. Ο Νώντας Παπαντωνίου θα φοράει προστατευτική μάσκα στη μύτη κι αυτό είναι άγνωστο πόσο θα τον επηρεάσει. Εκτός αγώνα είναι οι τραυματίες Γιώργος Τσαλμπούρης, Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

Μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, τόνισε: “Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μία ομάδα που έχει κανόνες και αρχές και αρκετά καλή χημεία. Ο Κολοσσός έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο, υπάρχουν δύο παίκτες που είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Είναι μία ομάδα που η συγκομιδή βαθμών που έχει, δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά της, καθώς έχει χάσει 5 παιχνίδια στο σουτ”.

Και επεσήμανε: “Αν και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς και γενικότερα είχαμε θέματα στην προπόνησή μας, δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και έχουμε σωστό βαθμό ετοιμότητας. Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η αμυντική μας προσήλωση και ο έλεγχος του ρυθμού, όπως επίσης και να μπορέσουμε να περιορίσουμε τους παίκτες που έχουν έφεση στο περιφερειακό σουτ και στην εκτέλεση. Θα πρέπει να μπορέσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να είμαστε σε θέση οδηγού, για να πάρουμε τη νίκη”.

Να σημειώσουμε ότι αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 που έκαναν τα μέλη της ομάδας του ΠΑΟΚ, όπως και ότι οι παίκτες του “Δικέφαλου” θα αγωνιστούν σήμερα με επετειακές φανέλες, τιμώντας την ομάδα που το 1991 κατέκτησε στη Γενεύη το Κύπελλο Κυπελλούχων ομάδων Ευρώπης. Μια σειρά από φανέλες με τα ονόματα των παικτών εκείνης της ομάδας του ΠΑΟΚ θα μπορούν από αύριο να προμηθεύονται οι “ασπρόμαυροι” οπαδοί, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.