Καμπερίδης: «Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση και σωστή προσέγγιση»

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε την χαλαρότητα κάποιων παικτών του πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Δυσαρεστημένος από την εικόνα του Άρη, ήταν ο τεχνικός του, Σάββας Καμπερίδης, παρά την προσπάθεια διεκδίκησης της νίκης από την ΑΕΚ, στα τελευταία λεπτά.

Ο Καμπερίδης συμπέρανε ότι σύμφωνα με την εμφάνιση κάποιων παικτών,  φάνηκε ότι ο Άρης είχε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι κέρδισε η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει. Πριν το παιχνίδι, υπήρχε η πεποίθηση ότι οι απουσίες της ΑΕΚ θα μας έδιναν τη δυνατότητα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, να πετύχουμε μια σημαντική νίκη, στη συνέχεια φάνηκε όμως ότι δεν αρκεί η φυσική παρουσία γιατί στην πραγματικότητα εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ. Δεν έχουμε σωστή προσέγγιση του αγώνα, την απαιτούμενη συγκέντρωση που χρειάζεται για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Ήμασταν πολύ στατικοί και παίξαμε πολλές φάσεις στο ένας εναντίον ενός για άσκοπο λόγο και με πολύ κακά αποτελέσματα. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια ακόμη μπροστά μας, η ομάδα πρέπει να κάνει κάποιες νίκες. Αυτό θέλει πρώτα να καταλάβουμε και να νιώσουμε αν όντως θέλουμε να είμαστε ομάδα στα τελευταία  παιχνίδια ή να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε την εικόνα που είχαμε σήμερα».

Σε ερώτηση για την απόδοση κάποιων παικτών του που έδειξαν ότι έχει…τελειώσει το πρωτάθλημα γι’ αυτούς, ο Καμπερίδης απάντησε: «Κάθε μέρα συζητάμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τις προπονήσεις και τους αγώνες. Η τελευταία εικόνα που θα έχει η ομάδα είναι σημαντική για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για τον σύλλογο που εκπροσωπούμε.. Προφανώς δεν το έχουμε εντρυφήσει στον βαθμό που θα έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί από μόνος του να είναι αποτελεσματικότητας, τουλάχιστον για την ποιότητα που εμείς διαθέτουμε. Ζημιώνει τον καθένα ξεχωριστά και περισσότερο την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.