Λιμνιάτης: “Συνεπείς στο αμυντικό μας πλάνο κόντρα στον Άρη”

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη (27/3, 17:00μ.μ), τονίζοντας ότι οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν πιστοί στο αμυντικό πλάνο.

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη (27/3, 17:00μ.μ), τονίζοντας ότι οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν πιστοί στο αμυντικό πλάνο. 

Τέλος ισχυρίστηκε ότι οι μπασκεμπολίστες των “κιτρινόμαυρων” είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια για το Basketball Champions League, αλλά αυτό δεν πρέπει να τους επηρεάσει. 

Αναλυτικά: 

«Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς για το Βasketball Champions League, τα οποία «απαιτούσαν» μεγάλο ταξίδι και τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε τη ρουτίνα μας, στο Πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Άρη.

Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία διαθέτει έναν εξαιρετικό νέο προπονητή, ένα ρόστερ με έμπειρα παιδιά, που έχουν ποιότητα. Εκτός των άλλων, ο Άρης είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί για το αυριανό ματς και σίγουρα θα ψάχνει μια πολύ μεγάλη νίκη εκμεταλλευόμενος την κούραση μας.

Για μας, το αυριανό ματς είναι μια ευκαιρία ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες και να βελτιώσουμε τη ψυχολογία μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο, που θα επιλέξουμε, παρόλο που δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε.

Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στο αμυντικό μας πλάνο, να περιορίσουμε τα «όπλα» του Άρη και να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις μέσα από το ρυθμό και από την κυκλοφορία μας στην επίθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.