Ανατροπή δεδομένων στη Basket League: Με 12 ομάδες, πήρε άδεια ο Ιωνικός!

Η κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ θα διεξαχθεί με 12 ομάδες τελικά! Ο Ιωνικός Νίκαιας κατάφερε να επικαιροποιήσει τον φάκελο που έδωσε στον ΕΣΑΚΕ και να λάβει την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής στη Basket League της σεζόν 2020-2021 ανατρέποντας τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Ιωνικός Νίκαιας τα κατάφερε, αύξησε το μετοχικό του κεφάλαιο και ο φάκελος του κρίθηκε πλήρης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της χώρας!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα του Στέργιου Κουφού, ταράζοντας τα… νερά της Basket League! Οι ομάδες και οι υπεύθυνοι του ΕΣΑΚΕ συμφώνησαν να δώσουν μία εβδομάδα στους Νικαιώτες, αναβάλλοντας την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ομόφωνα.

Ο Ιωνικός τα κατάφερε όπως σας είχαμε ενημερώσει ότι υπάρχει πιθανότητα να συμβεί και βαδίζοντας στα χνάρια της… Λάρισας θα συμμετάσχει κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα. 

Το γεγονός αυτό αποτελεί “ανάσα” και για τις υπόλοιπες ομάδες, που στην περίπτωση που η κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ διεξαγόταν με 11 ομάδες, τα τηλεοπτικά συμβόλαια με την ΕΡΤ θα έπρεπε να προσαρμοστούν.

Επομένως, το πρώτο τζάμπολ της σεζόν θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Σαββατοκύριακο (24-25/10), με το πρόγραμμα της αγωνιστικής να μένει ίδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.