Basket League: Νέα αναβολή, δόθηκε χρόνος σε Ιωνικό και Τρικούπη!

Οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας μπάσκετ της χώρας αποφάσισαν ομόφωνα την αναβολή της πρεμιέρας (17-18/10) έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον Ιωνικό Νίκαιας και τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου να συμμετάσχουν.

Η αναβολή, της αναβολής, ώ αναβολή…

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ιωνικό Νίκαιας ενώ κράτησε και τον φάκελο του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου, πράγμα που όπως ήταν λογικό έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην Basket League.

Οι άνθρωποι των ομάδων και τα στελέχη του ΕΣΑΚΕ συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη και αποφάσισαν ομόφωνα την αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (17-18/10).

Πλέον μένει να φανεί τι θα γίνει με τις δύο ΚΑΕ και αν τελικά θα καταφέρουν να επωφεληθούν της αναβολής για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. 

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν όμως εδώ, καθώς η ΕΡΤ συμφώνησε με τον ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά έχοντας ως… βάση την συμμετοχή 12 ομάδων στη Λίγκα.

Έτσι, όλοι ελπίζουν σε μία εβδομάδα τα… εμπόδια να έχουν ξεπεραστεί για να αρχίσει το πρωτάθλημα κανονικά χωρίς αλλαγές στο πρόγραμμα και χωρίς ρεπό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.