Παναθηναϊκός – Ιωνικός 87-58: Ξεμούδιασμα το Ο.Α.Κ.Α.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Ιωνικού Hellenic Coin σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Ο.Α.Κ.Α., με πρώτους σκόρερ τους Παπαπέτρου, Καλαϊτζάκη. 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Ιωνικού Hellenic Coin σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Ο.Α.Κ.Α., με πρώτους σκόρερ τους Παπαπέτρου, Καλαϊτζάκη. 

Στον αγώνα δεν πήραν μέρος οι Νέντοβιτς, Τζάκσον (rotation) και Σαντ-Ρος (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) κι έτσι οι υπόλοιποι περιφερειακοί βρήκαν ευκαιρία να παίξουν περισσότερο. 

Ο Καλαϊτζάκης άρπαξε την ευκαιρία σκοράροντας 12 πόντους, ο Παπαπέτρου πρώτευσε με 16, 5 σκόραρε ο Περσίδης, 4 ο Δίπλαρος και 5 ο Μποχωρίδης. 

Σε ό,τι αφορά στο ματς, ο Ιωνικός Hellenic Coin άντεξε ένα ημίχρονο και προηγήθηκε μάλιστα με 27-21, όμως το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν μονόλογος για τον Παναθηναϊκό, που έκλεισε το ημίχρονο στο +9 (44-35) και εν συνεχεία έστειλε τη διαφορά μέχρι και στους 24 πόντους (75-51, 35΄), για να ολοκληρωθει το παιχνίδι στο +19. 

Το Σάββατο (19/9, 17.00) το απόγευμα οι «πράσινοι» θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.  

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 44-35, 60-49, 87-58

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Γιώργος Βόβορας): Παπαγιάννης 10, Παπαπέτρου 16 (1), Μποχωρίδης 5 (1), Όγκαστ 5, Δίπλαρος 4, Κασελάκης 9 (1), Καλαϊτζάκης 12 (1), Φόστερ 5, Περσίδης 5 (1), Γουάιτ 9 (1), Μήτογλου 5 (1), Μπέντιλ 2

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του «τριφυλλιού», Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε στο paobc.gr:

«Ήταν ένα ακόμη τεστ που μας βοήθησε να βγάλουμε συμπεράσματα. Είχαμε κάποιες απουσίες αλλά αυτοί που κλήθηκαν να παίξουν ήταν σε αρκετά υψηλό επίπεδο σχετικά με την αμυντική τους λειτουργία. Πιέσαμε ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά και βγάλαμε πολλή ενέργεια, η οποία μας έδωσε αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός και μετά τα τρία φιλικά που παίξαμε στη Λιθουανία ο χρόνος θα είναι προς όφελός μας. Αύριο έχουμε ένα ακόμη φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ. Θα είναι και αυτό στο πλαίσιο να δούμε πράγματα, σχήματα και καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι όσο αφορά στο κομμάτι της άμυνας αλλά και της επίθεσης».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.