Λιθουανική ενίσχυση

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε την παραχώρηση στον Παναθηναϊκό του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος αναμένεται να δώσει πολύτιμες ανάσες στον Νικ Καλάθη.

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε την παραχώρηση στον Παναθηναϊκό του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος αναμένεται να δώσει πολύτιμες ανάσες στον Νικ Καλάθη. Ο 23χρονος Λιθουανός έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Κάουνας στην Ευρωλίγκα που ολοκληρώθηκε και «ανάγκασε» τους «πράσινους» να πληρώσουν το μπάι άουτ του που ήταν 100.000 ευρώ.

Ο Λεκαβίτσιους είχε σε 30 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα κατά μέσο όρο 8,8 πόντους, 3,5 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ.

«Αυτή είναι ίσως η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά μετά τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και πρόσθεσε: «Είναι πράγματι δύσκολο αυτό το βήμα, να φύγω από Κάουνας, που μου έχει προσφέρει τόσα πολλά. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και να είχα την υποστήριξη των συμπαικτών και των οπαδών. Ωστόσο, για μεγάλο διάστημα είχα εντυπωσιαστεί από τη στρατηγική του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσε το παιχνίδι μου και μου είχε μιλήσει. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην καριέρα μου και να προχωρήσω».

«Δυστυχώς πρέπει να αφήσουμε ελεύθερο τον Λουκας. Προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε, αλλά δεν καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση του Παναθηναϊκού, που έδωσε “μάχη” για να τον πείσει να αλλάξει ομάδα», είπε από την πλευρά του ο διευθυντής της Ζαλγκίρις, Πολ Μοτιεγιούνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.