Πήρε Τόντιτς ο Προμηθέας

Ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για τον Προμηθέα Πατρών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίροσλαβ Τόντιτς.

Ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για τον Προμηθέα Πατρών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίροσλαβ Τόντιτς. Ο Βόσνιος σέντερ, γνωστός στο Ελληνικό κοινό από την παρουσία του σε Κολοσσό, Ολύμπια Λάρισας και Ηλυσιακό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους νεοφώτιστους και αναμένεται να τους ενισχύσει σημαντικά, αφού διαθέτει μεγάλη εμπειρία.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Miroslav Todić και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο 31χρονος Βόσνιος σέντερ, ο οποίος θα ενισχύσει το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα μέσα στην ρακέτα, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου (2007-΄09), Ολύμπια Λάρισας (2009-΄10) και Ηλυσιακό (2010-΄11). Παράλληλα, διαθέτει εμπειρία ακόμη και από την Ευρωλίγκα, καθώς την σεζόν 2014-΄15 έπαιξε στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Σάσαρι. Ο Τόντιτς έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Κρκα και η Γιούνιον Ολίμπια της Σλοβενίας, η Σκαϊλάνερς Φρανφκούρτης της Γερμανίας, η Σούντσβαλ Ντράγκονς της Σουηδίας, ο Αχιλλέας Καϊμακλίου της Κύπρου, η Πολιτέκνικα και η Χίμικ της Ουκρανίας, η Φορλί και η Μπρίντεζι της Ιταλίας, η Τόφας της Τουρκίας, η Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας και η Σαλόν-Ρεμς της Γαλλίας. Ο Τόντιτς έχει ύψος 2.06μ. και μπορεί να παίξει τόσο στην θέση «4», όσο και στην θέση «5».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.