Ο ημιτελικός ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, τον νοκ άουτ αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 17:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, τον νοκ άουτ αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Στην περιγραφή του αγώνα από την «PAOK Sports Arena» θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας και ο Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Ευγένιος Δαδαλιάρας και Κωστής Μπότσαρης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.


O «Δικέφαλος» του Βορρά μπροστά στους φιλάθλους του, θα υποδεχθεί τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, εκεί όπου έχει ήδη προκριθεί ο Απόλλων Πατρών Carna. O τελικός της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.


Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.