Πρέλιεβιτς: «Υπάρχει επαφή με τον Σαββίδη»

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ενήμερος για τις εξελίξεις στον μπασκετικό ΠΑΟΚ και υπάρχει επαφή για περαιτέρω εξέλιξη όπως παραδέχθηκε ο Μπάνε Πρέλιεβιτς, που ωστόσο δεν θέλησε να επεκταθεί.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ενήμερος για τις εξελίξεις στον μπασκετικό ΠΑΟΚ και υπάρχει επαφή για περαιτέρω εξέλιξη όπως παραδέχθηκε ο Μπάνε Πρέλιεβιτς, που ωστόσο δεν θέλησε να επεκταθεί.


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ και ζωντανός θρύλος του δικεφάλου, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, σε δείπνο που παρέθεσε χορηγός της ομάδας σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση της ΚΑΕ το βράδυ της Δευτέρας.


«Πιστεύω θα βρεθεί μεγαλομέτοχος. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει αν δε βρεθεί. Δε θέλω να το σκέφτομαι καν» ανέφερε ο Μπάνε για να συνεχίσει:
«Υπάρχει επαφή με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τον κ. Σαββίδη. Δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο, γιατί είναι λεπτές ισορροπίες…», ενώ για το κατά πόσο θα στεναχωρηθεί αν φύγει από τον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Εχω πει πολλές φορές ότι είμαστε διοίκηση Πρωτοδικείου. Καθόμαστε μέχρι να βρεθεί μεγαλομέτοχος και μετά είμαστε υποχρεωμένοι να φύγουμε. Ο μεγαλομέτοχος έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Εμείς αυτό θέλουμε. Ένα μεγαλομέτοχο που θα στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα. Αυτό έχει ανάγκη η ομάδα. Εμείς, αυτή τη στιγμή, το μόνο που κάνουμε είναι να επιβιώνουμε.


Και έχουμε την τύχη να διαθέτουμε προπονητή που το καταλαβαίνει και καλούς παίκτες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιβιώνουμε με αυτά που έχουμε από το παρελθόν. Κρατάμε «ζωντανή» την ομάδα μέχρι να έρθει κάποιος άλλος. Κουβαλάμε χρέη από εποχές που υπήρχαν χρήματα και πρέπει να τα πληρώσουμε σε εποχές που δεν υπάρχουν χρήματα. Ούτε υπάρχουν επιχειρηματίες, πλέον, που βγάζουν πολλά χρήματα και αυτό είναι λογικό. Για αυτό λέμε ότι απλά επιβιώνουμε.

Προκριθήκαμε στο δεύτερο γύρο του Eurocup. Για να «βγεις» στη διοργάνωση και να μην έχεις ζημιά, πρέπει να πουλάς 2.000-2.500 εισιτήρια σε κάθε ματς. Εχουμε τη στήριξη της Nova, με την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, αλλά αν δεν υπάρχουν τα εισιτήρια έχουμε οικονομική ζημιά. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολες εποχές και μπορεί και τα 10 ευρώ να είναι πολλά. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του.


Για το όφελος του ίδιου τα τελευταία τέσσαρα χρόνια που είναι επικεφαλής της διοίκησης της ΚΑΕ, σχολίασε: «Καταρχάς περνάω καλά. Μου αρέσει αυτό που κάνω. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Το κάνω από την καρδιά μου. Και έχω την πολυτέλεια να λέω και να κάνω αυτό που πιστεύω, χωρίς κανένα συμφέρον. Γιατί όταν υπάρχουν συμφέροντα πρέπει να σκέφτεσαι αλλιώς. Κάθε μέρα πρέπει, βέβαια, να ασχολούμαι με λογαριασμούς, αλλά είναι και αυτό μέσα στις υποχρεώσεις μου».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.