Ο Παναθηναϊκός έκανε επέκταση συμβολαίου στον παίκτη και θα πληρώσει το μισό ποσό του συμβολαίου του, την επόμενη σεζόν 2024-25.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας, ύστερα από 4 σεζόν στον Παναθηναϊκό Aktor, θα αλλάξει φανέλα για την επόμενη περίοδο, καθώς χρειάζεται χρόνο συμμετοχής και ο Άρης θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, με την μορφή δανεισμού από τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας.

Ο Γιαννιώτης φόργουορντ έχει μιλήσει με τον Γιάννη Καστρίτη και ζήτησε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Άρη, έχοντας μεγάλη διάθεση να παίξει, μετά την περίοδο της απραξίας του, καθώς δεν “χωρούσε” στην 12άδα του Παναθηναϊκού Aktor, ο οποίος θα συνεχίσει να έχει τα δικαιώματα του Έλληνα παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε επέκταση συμβολαίου στον Μαντζούκα για 2 ακόμα χρόνια και είναι σύμφωνος με την επιλογή του παίκτη και απομένει η οριστικοποίηση της μεταγραφής που κάνει ο Άρης. Το συμβόλαιο του παίκτη θα πληρωθεί εξ’ ημισίας από τις δυο ΚΑΕ και μετά την μονοετή συνεργασία με τους “κίτρινους”, θα αποφασισθεί αν θα συνεχίσει σε αυτούς ή θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.