Παπαπέτρου: «Απίστευτη επιτυχία, τις επόμενες μέρες οι ανακοινώσεις για Εθνική»

Τι δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και την Εθνική ομάδα.

«Είναι ιστορική χρονιά, απίστευτη επιτυχία, πρώτα το ευρωπαϊκό και μετά το πρωτάθλημα με τον τρόπο που ήρθε. Νομίζω δεν παραδοθήκαμε, συνεχίσαμε να παλεύουμε και να δίνουμε μάχες μέσα στο γήπεδο όλοι οι παίκτες. Ακόμα και στο 2-0 προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ, να κάνουμε τη δουλειά μας, να παλέψουμε και πραγματικά κάναμε μία μεγάλη ανατροπή. Το πιστεύαμε ότι μπορούμε, είμαστε καλύτερη ομάδα, η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό θα φαινόταν μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα σε όλα ματς με ‘την πλάτη στον τοίχο’ έδειξε χαρακτήρα. Έχει παίκτες και προπονητή με χαρακτήρα, προσωπικότητες κι έπρεπε να μιλήσει αυτή. Το αποδείξαμε σε όλα τα παιχνίδια. Μιλήσαμε αρκετά, κυρίως με τον Σλούκα. Λέγαμε ότι θα ήταν επιτυχία να φτάσουμε σε ένα Final Four μετά την περυσινή δύσκολη χρονιά με ένα νέο rebuild και μία νέα προσπάθεια. Ξέραμε ότι και να φτάσουμε στο Final Fοur θα ήταν πολύ δύσκολο. Πιστέψτε με, ότι θα κερδίζαμε τη EuroLeague και το πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο, ξεπερνούσε όλα τα όνειρα και τις προσδοκίες. Ήταν μία πολύ μεγάλη σεζόν.


Για την Εθνική, είναι κάτι που θα το απαντήσω τις επόμενες ημέρες. Πάνω- κάτω, ήξερα τι θέλω να κάνω. Θα το ανακοινώσω τις επόμενες ημέρες. Θα μιλήσω πρώτα με τον Βασίλη Σπανούλη και τους ανθρώπους της Εθνικής, τους οποίους σέβομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.