Ο Χρήστος Σερέλης δεν ξέχασε ούτε αυτον που έχει φύγει, ούτε από που προέρχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είναι μια τρομερή στιγμή και αυτή. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, με ένα πολύ κακό παιχνίδι, βρεθήκαμε πίσω με 2-0, πιεστήκαμε πάρα πολύ. Τα συναισθήματα είναι ανάλογα με αυτά του φάιναλ φορ, διότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ήταν στο φάιναλ φορ και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και στον τελικό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτό το πρωτάθλημα στον Πάρη, μας έλλειψε, μας λείπει και τώρα, ελπίζω να είναι χαρούμενος και υπερήφανος εκεί πάνω που βρίσκεται.

Δεν ήταν θέμα τακτικής η σημερινή μας νίκη. Και οι δύο ομάδες ήταν τρομερές σήμερα, όσο αξίζαμε εμείς να πάρουμε τη νίκη και το πρωτάθλημα, άλλο τόσο την άξιζε και ο Ολυμπιακός, παρόλη την πίεση που είχε μετά το 2-2 ήταν πολύ καλός. Νομίζω πως όλη τη χρονιά δείξαμε πως είχαμε τη θέληση να πετύχουμε, έχουμε δύο παίκτες, ο ένας είναι ο Κώστας. Αυτό που συμβαίνει, αυτό που κάνει μέσα στην ομάδα είναι εκπληκτικό, στη νοοτροπία, στο πως πρέπει να συμπεριφερθούμε, στο πόσο πολύ ήθελε και αυτόν τον τίτλο. Ο άλλος είναι ο Ναν που έχουμε πει πολλές φορές πόσο μας έχει οδηγήσει επιθετικά. Σήμερα είχαμε θέληση, αυταπάρνηση και πως ό,τι και να συνέβαινε βρίσκαμε μια λύση.

Αυτό το άθλημα έχει φέρει πάρα πολλές επιτυχίες, το αγαπάμε πάρα πολύ, από αυτό το επίπεδο μέχρι τα τσιμεντένια γήπεδα. Είναι πολύ άδικο να αναλωνόμαστε σε φανατισμούς που δεν έχουν τόση αξία, όση αξία έχει το ίδιο το παιχνίδι και το άθλημα που εκπροσωπούμε.

Αυτό εδώ το μετάλλιο το αφιερώνω σε όλα τα παιδιά στο Λαύριο με τα οποία ήμασταν από πολύ μικροί και που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα φτάναμε ως εδώ, έστω εγώ, εκπροσωπώντας αυτή την πόλη.