Η ΚΑΕ Άρης άνοιξε τα χαρτιά της ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη να αναφέρεται στο θέμα του Βασίλη Τολιόπουλου.

Ο βασικός χρηματοδότης της ΚΑΕ Άρης αποκάλυψε πως θα υπάρξει μικρή αύξηση του μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν και τόνισε πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Τολιόπουλο για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Με τον Τολιόπουλο και τον μάνατζέρ του είμαστε σε συχνή επικοινωνία, υπάρχει θέληση του παίκτη να παραμείνει. Και εμείς και ο παίκτης πιστεύω ότι θα έρθουμε σε μια συμφωνία. Ο ίδιος δείχνει ότι θέλει να συνδέσει το όνομά του με τον Άρη, να κάνουμε και εμείς τον αγώνα μας και την υπέρβαση για να μείνει.

Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, όμως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δύο φίλοι από την Αθήνα θα βάλουν κάτι παραπάνω για την περίπτωσή του. Το μπάτζετ μας θα είναι αυξημένο, με μια μικρή υπέρβαση όχι σε επίπεδο που να επηρεάζει την βιωσιμότητα, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο», δήλωσε ο Ρουσιαμάνης.

Και συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης: «Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια και από την ΚΑΕ και από την πλευρά του αθλητή. Είμαστε σε καλό δρόμο και είμαστε σε μια φάση που είμαστε πάρα πολύ κοντά».