Για πρώτη φορά ο Γιώργος Σιγάλας δέχεται πρόταση για την θέση πρώτου προπονητή.

Η ολοκλήρωση διετούς συνεργασίας του Βασίλη Σπανούλη με το Περιστέρι και του Ισπανού, Κούρο Σεγκούρα με τον Κολοσσό, ύστερα από την μονοετή θητεία του, προκαλεί τις αναμενόμενες αντικαταστάσεις των δυο προπονητών. Το Περιστέρι δίνει προτεραιότητα στην περίπτωση του Σεγκούρα που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, από την θητεία του στον Ιωνικό, την ΑΕΚ και τα δυο τελευταία χρόνια στον Κολοσσό. Παράλληλα, ο Σεγκούρα είναι διαθέσιμος να διαχειριστεί μικρότερο προοϋπολογισμό της ΚΑΕ, μετά την δραστική μείωση του Φίλιππου Κότση (1,2 εκ. ευρώ) και την πιθανή αποχώρηση του έτερου επενδυτή, Ανδρέα Πολέμη.

ομάδα της Ρόδου, δίνει προβάδισμα συνεργασίας στον Γιώργο Σιγάλα που δεν συνεχίζει ως συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον Άρη, ενώ στον Κολοσσό έχει εργασθεί στην θέση του δεύτερου προπονητή (2020-22). Για τον Σιγάλα, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ηρακλή, αλλά η προοπτική εργασίας σε ομάδα της Basket League, υπερτερεί.

Προοπτική συνεργασίας με τον Κολοσσό στην θέση του πρώτου προπονητή έχει και ο Γιώργος Λιμνιάτης που είναι ελεύθερος, από τα μέσα της φετινής σεζόν.