Απόλυτος Προμηθέας, πέρασε και από τη Νέα Σμύρνη

Ονειρικό ξεκίνημα για τον Προμηθέα Πατρών στο φετινό πρωτάθλημα, αφού μετά τη νίκη του με 87-80 επί του Πανιωνίου στο κλειστό της οδού Αρτάκης, έκανε το 3/3!

Ονειρικό ξεκίνημα για τον Προμηθέα Πατρών στο φετινό πρωτάθλημα, αφού μετά τη νίκη του με 87-80 επί του Πανιωνίου στο κλειστό της οδού Αρτάκης, έκανε το 3/3!

Άσχημα τα πράγματα από την άλλη για τον Πανιώνιο, που στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Ζιάγκου στον πάγκο, γνώρισε τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς και σίγουρα η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη.

Το ματς ήταν γενικά ισορροπημένο, με τους Πατρινούς πάντως να έχουν συνεχώς το προβάδισμα, το όποιο έφτασε μέχρι και τους 12 πόντους στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου (58-70). 

Οι κυανέρυθροι έκαναν την τελική τους αντεπίθεση, μείωσαν μέχρι το καλάθι (72-74) αλλά ο Προμηθέας είχε τις λύσεις για να “καθαρίσει” το παιχνίδι, τελειώνοντας το ματς με τρίποντο του Γκίκα. 

Ο Τουντζιαράκης με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Γκίκα να είναι εξαιρετικός με 17 πόντους και 8 ασίστ. 

Ο Τσούπκοβιτς με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ δεν έφτανε για τον Πανιώνιο, που είχε σε καλό απόγευμα και τον Σακελλαρίου με 13 πόντους και 6 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.