Προμηθέας: «Θα τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος φίλαθλος»

Η διοίκηση του Προμηθέα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως θα τιμωρήσει τον φίλαθλο της ομάδας, που χτύπησε τους παίκτες του Άρη.

Συγκεκριμένα, μετά το buzzer beater του Βασίλη Τολιόπουλου, ένας φίλαθλος των γηπεδούχων πήγε προς το μέρος των «κίτρινων» και έριξε μια κλωτσιά στους παίκτες, οι οποίοι πανηγύρισαν όλοι μαζί πεσμένοι στο παρκέ.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, με αφορμή το στιγμιότυπο που αποτυπώνει απόπειρα βιαιοπραγίας από “φίλαθλο” προς αθλητή του Άρη, νιώθει την ανάγκη να καταδικάσει το περιστατικό.

Πρόκειται για μια μεμονωμένη ενέργεια, η οποία επ’ ουδενί δεν αρμόζει στις αξίες και τα ιδανικά του σωματείου μας, που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και αντιτάσσεται πλήρως σε κάθε μορφή βίας στα γήπεδα.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες, προκειμένου να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Παράλληλα, οφείλουμε να κάνουμε γνωστό προς πάσα κατεύθυνση πως οποιοδήποτε ανάλογο περιστατικό δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αποδεκτό, καθώς η βία δεν έχει θέση σε αγώνες του Προμηθέα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.