Αταμάν: «Κανείς δεν έχει έρθει εδώ για να κάνει διακοπές- Ο Βιλντόσα δεν μπορεί να πάρει χρόνο με τέτοιες εμφανίσεις» (video)

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του «τριφυλλιού», μετά την πολύ δύσκολη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος με την εμφάνιση των παικτών του και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Λούκα Βιλντόσα. Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως με τέτοιες εμφανίσεις ο Αργεντινός δεν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στη Euroleague, και ίσως έδωσε μια απάντηση στα λόγια του παίκτη του κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκούγια τη Γερμανία και το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Βιλντόσα τότε είχε πει πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να βρει ρυθμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ αυτά θα παθαίνεις. Κερδίσαμε από τύχη. Κανείς δεν έχει έρθει εδώ για να κάνει διακοπές.

Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες. Ο Βιλντόζα δεν ήταν καθόλου καλός. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά. Παίκτες όπως ο Βιλντόζα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ. Θα πείτε πως κάνω επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Όλοι νομίζουν πως όλα έχουν τελειώσει στην Euroleague. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.