Λαύριο-Καρδίτσα 88-95: Συνεχίζει στην Βasket League με σταθερότητα, υποβιβάστηκε ο Απόλλων (highlights)

Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην 9η θέση με 8 νίκες και 15 ήττες.

Στην διεκδίκηση της μίας νίκης που χρειάζονταν για να επικυρωθεί και βαθμολογικά η παραμονή στην Basket League, η Καρδίτσα νίκησε το Λαύριο (88-95) στην έδρα του και μαθηματικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, μετά την περσινή, πρώτη συμμετοχή της.

Παράλληλα, το «θαύμα» της παραμονής του Απόλλωνα, “έσβησε” και η ομάδα της Πάτρας υποβιβάζεται και μαθηματικά στην Elite League, έπειτα από το “διπλό” της Καρδίτσας.

Ο “καταιγισμός” τριπόντων, εκατέρωθεν, χαρακτήρισε το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Λαυρίου και ενώ στο δεύτερο 20σάλεπτο, οι γηπεδούχοι διατήρησαν υψηλό ποσοστό ευστοχίας με τους Ζάρα, Μουράτο και τον Αμερικάνο Χόλχερ. Ισορροπία στα δίποντα και διαφορά περισσότερων βολών για την Καρδίτσα, ήταν τα στατιστικά στοιχεία της επανάληψης, στην οποία, το Λαύριο που είχε δεχτεί 49 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισε το επιμέρους σκορ στην 3η περίοδο με 26-21.

Στην τέταρτη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την νίκη και με την άμυνα τους να είναι πιεστική, παρά την άνοδο του Καστανέδα στην παραγωγή του σκορ, διατήρησαν το προβάδισμα στα επίπεδα των 6-8 πόντων, με αποτέλεσμα να φτάσουν δίκαια στην όγδοη νίκη τους και να ισοβαθμήσουν με το ηττημένο Λαύριο.

Μακ Κάλουμ, Μακ, Μπουτσάναν και Καμπερίδης πρωταγωνίστησαν στην επίθεση της Καρδίτσας που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να μειώσουν το προβάδισμα τους, περισσότερο από τους 8 πόντους (80-88).

Δεκάλεπτα: 18-21, 42-49, 62-60, 88-95

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.