Καστρίτης: «Θέμα αποφάσεων σε συγκεκριμένες φάσεις η διαφορά μας από τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Άρη τόνισε ότι στην χρονική φάση η πνευματική προσέγγιση είναι το σημαντικότερο για όλες τις ομάδες.

Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν ικανοποιημένος από την ανταγωνιστικότητα των παικτών του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έκρινε ότι σε συγκεκριμένες φάσεις, δεν υπήρχαν οι σωστές αποφάσεις από αυτούς, ώστε να νικούσαν τους γηπεδούχους.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

«Aρχικά να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα. Το χαρακτηριστικό που μας είχε δώσει την δυνατότητα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είναι και το χαρακτηριστικό που μας κόστισε στο φινάλε. Στο τέλος πήραμε 2-3 λάθος αποφάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει την ποιότητα να σε τιμωρήσει, πήρε μια διαφορά 7-8 πόντων σε εκείνο το σημείο και ξεκάθαρα το μομέντουμ.

Το τελευταίο τετράλεπτο του παιχνιδιού δεν μπορούσε να αλλοιώσει την φοβερή επίδοση που είχαν στον αγώνα, διάβασαν πολύ σωστά το παιχνίδι και στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν σε ένα πολύ καλό επίπεδο για να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ και γενικά έχουμε ένα δεκαήμερο που έχουν επιστρέψει αρκετά άτομα στην προπόνηση, έχουν γυρίσει οι τραυματίες μας, δουλεύουμε πολύ καλά και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και πάλι. Θα συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό για να τελειώσουμε την σεζόν όπως θέλουμε.

Έχουμε προχωρήσει πολύ βαθιά μέσα στην χρονιά, η ομάδα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και αν μπορεί να είναι ανταγωνιστική, απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Στην φάση που είμαστε τώρα νομίζω ότι η πνευματική προσέγγιση είναι το σημαντικότερο για όλες τις ομάδες. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα, πέρασαμε μια δύσκολη περίοδο κάμψης και πνευματικά και σωματικά και είμαστε σε μια διαδικασία που τώρα ανεβαίνουμε και είμαστε χαρούμενοι που τα παιδιά έκαναν αυτή την προσπάθεια σήμερα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.