ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89 : Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ποιος είναι (highlights)

Ο Παναθηναϊκός αν και έδειξε κάπως κουρασμένος στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην τελευταία κυρίως περίοδο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έκανε επίδειξη δύναμης και έφτασε άνετα στη νίκη με 89-73.

Αυτός που έδειξε αρκετή όρεξη από νωρίς για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Τζέριαν Γκραντ που μπήκε στο παιχνίδι καυτός και σε 14 λεπτά είχε 11 πόντους και 7 ασίστ, κρατόντας τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ, χωρίς ωστόσο οι φιλοξενούμενοι να μπορούν να ξεφύγουν από τον πεισματάρη και σκληρό ΠΑΟΚ, που είχε Μίχαλακ και Φρίντρικσον σε καλή επιθετική βραδιά.

Το πρώτο μέρος τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 46-42 και να αναζητά ένα ξέσπασμα για να καθαρίσει το παιχνίδι και να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο κλείδωσε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να παλεύει και στο τρίτο δεκάλεπτο, έβρισκε τρόπο μέσα από την καλή του άμυνα να ακολουθεί κατά πόδας τους “πράσινους”, που πλέον είχαν τον Κώστα Σλούκα να έχει αναλάβει το τιμόνι μέσα στο παρκέ και σταδιακά να ανεβάζει τις επιδόσεις της ομάδας του.

Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός με τον Σλούκα, τον Γκριγκόνις και τον Ναν, αλλά κυρίως με την δική του άμυνα πλέον να πρωταγωνιστεί άρχισε να αποσπάται από τους γηπεδούχους και να καθαρίζει το παιχνίδι. Σημαντικά σουτ για τους παίκτες του Αταμάν μπήκαν, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΟΚ πλέον έδειχνε να παραδίδει τα όπλα και να αποδέχεται την μοίρα του απέναντι σε μια κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα.

Θετική παρουσία και από τον Χουάντσο Ερναγκόμεζ που κάποια στιγμή χτύπησε στη μύτη, χωρίς να είναι κάτι το σοβαρό, όπως επίσης και από τον Ντίνο Μήτογλου με 7 πόντους και 7 ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.