Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90: Επιστροφή στις νίκες για την “ένωση” (videos & highlights)

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Προμηθέα. Η "Ένωση" παίζοντας πολύ καλή άμυνα πήρε τη νίκη με 90-82 απέναντι στο Μαρούσι.

Φοβερό ματς στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στο Μαρούσι (82-90), με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να αφήνει πίσω της το αρνητικό σερί ηττών.

Το ματς

Η ΑΕΚ στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να πάρει προβάδισμα τριών πόντων με τον Ραντλ να είναι καταιγιστικός για την «ένωση». Ο Αμερικάνος  γκαρντ στην πρώτη περίοδο έφτασε τους 10 πόντους, όντας ο πρώτος διψήφιος για την ομάδα του Ηλία Ζούρου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ήταν για άλλη μια φορά καταιγιστική. Ο Ραντλ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στην πρώτη περίοδο, όντας ο πιο καθοριστικός για την “Ένωση”. Από την άλλη το Μαρούσι είχε για κορυφαίο παίκτη τον Ραντούλιτσα, ο όποιος είχε 8 πόντους για την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Στην τρίτη περίοδο ο ΜακΡέι  και Κουζέλογλου ήταν οι κορυφαίοι για την «ένωση». Ο Αμερικάνος γκαρντ, αρχικά, αύξησε την διαφορά και την ΑΕΚ να προπορεύεται σε θέση οδηγού στο παιχνίδι στους 18 πόντους (37-55). Ωστόσο, ο Ραντούλιτσα έφτασε τη διαφορά στους 10 πόντους, με τον Σέρβο να γίνεται και ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους με 15 πόντους. Από την άλλη κορυφαίος για την ΑΕΚ ήταν ο Κουζέλογλου με 13 πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Τζούιστον μείωσε στους 8 πόντους τη διαφορά από την ΑΕΚ βάζοντας το πρώτο τρίποντο του δεκαλέπτου. Η ΑΕΚ απάντησε με τον Αγραβάνη να σκοράρει και να κρατάει την ΑΕΚ σε τροχιά «νίκης» στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το Μαρούσι στα τελευταία λεπτά κατάφερε να μειώσει στους 8 πόντους (15:06’’) . Στα τελευταία 6 δευτερόλεπτά δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΚ να παίρνει το «ροζ φύλλο» στον αγώνα.

Η ΑΕΚ έφτασε τις 9 νίκες στη φετινή Stoiximan Basket League, συνεχίζοντας τη μάχη της για την είσοδο στην εξάδα. Αντίθετα, το Μαρούσι έφτασε τις 14 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα.   

Δεκάλεπτα: 17-24, 20-23, 20-23, 23-20

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ενώ το Μαρούσι θα παίξει εκτός έδρας με τον Κολοσσό Ρόδου.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.