Περιστέρι-Άρης 84-62: Διατηρείται με άνεση στην τρίτη θέση

Εύκολη νίκη για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, που επικράτησε με 84-62 του Άρη.

Περιστέρι και Άρης αναμετρήθηκαν στο “Ανδρέας Παπανδρέου” για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ψυχολογία μετά την μεσοβδόμαδη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους “κιτρινόμαυρους“, επικρατώντας με 84-62.

Στο 14-7 ανέβηκε η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, που είχε σε τρομερό απόγευμα τον Τζο Ράγκλαντ, που πέτυχε 23 πόντους, με τους Μήτρου-Λονγκ και Ντάνγκουμπιτς να ακολουθούν. Στο 11-10 έπεσε η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που βρέθηκε σε κακή μέρα ομαδικά. Τολιόπουλος, Χάρελ και Σανόγκο οι μοναδικοί που διασώθηκαν από το κακό απόγευμα του “Θεού του Πολέμου”.

Το ματς

Σε χαμηλό τέμπο ξεκίνησε ο αγώνας, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες και να μένουν κοντά στο σκορ. Με 1/2 βολές του Τολιόπουλου ο Άρης θα προηγηθεί με 11-12 και θα ακολουθήσει ένα σερί 11-1 των γηπεδούχων για να κλείσουν την πρώτη περίοδο με 21-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ράγκλαντ και ο Ρένφρο θα ανεβάσουν τη διαφορά για το Περιστέρι στους 13 πόντους (30-17). Με τον Τολιόπουλο και τον Χάρελ σαν κύριους εκφραστές, ο Άρης θα μειώσει στους 5 (32-27). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βελτίωσε την άμυνά του και πήγε με διψήφιο προβάδισμα στην ανάπαυλα (42-32).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τολιόπουλος και ο Χάρελ πέτυχαν τρίποντο για το 42-38, πριν απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ο Ράγκλαντ. Το περιστέρι θα συνεχίσει να παίζει πολύ σκληρή άμυνα απέναντι στους “κίτρινους”, με τους Χουγκάζ και Μήτρου-Λονγκ να επαναφέρουν τη διαφορά στους 10. Η περίοδος θα λήξει με 63-51 με τρίποντο του Ντάνγκουμπιτς στο τέλος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες απαντούσαν στην άλλη, μέχρι το κάρφωμα του Τόμπσον για το 67-55. Από κει πέρα το Περιστέρι πήρε ψυχολογία και ο Άρης έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει. Η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει, με τους Λοβ και Ράγκλαντ να μην έχουν αντίπαλο και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη που τους κρατά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 42-32, 63-51, 84-62

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.