Ζούρος: «Έγιναν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια!»

Οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, αλλά και τα επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Παίζαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Με εξαίρεση κάποια μικρολάθη είμαι ικανοποιημένος πρώτα απ’ όλα με τη νίκη. Ήταν ένα από τα κρίσιμα παιχνίδια μας. Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια, έγιναν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια και ήταν λάθος γιατί δεν έχουμε δώσει δικαιώματα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, προετοιμαζόμαστε για την Τρίτη».

Για την άμυνα του δευτέρου μέρους: «Και η άμυνα είναι ένα θέμα πρώτα διάθεσης και συγκέντρωσης. Κάναμε κάποια λάθη τακτικά στο πρώτο μέρος. Συγκεντρωθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Στο low post διορθώσαμε το παιχνίδι μας. Είναι δικαιωματική και σωστή η νίκη που κάναμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για τα τρίποντα στο δεύτερο μέρος: «Ανοίξαμε το γήπεδο. Πήγαμε με δύο τεσσάρια και είχαμε περισσότερη άνεση να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να ανοίξουμε τους χώρους. Ο Χόλινς ήταν πολύ καλός και δεν μιλάω συνήθως για παίκτες. Με την απόδοσή του βοήθησε όλα τα παιδιά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η νίκη έρχεται απ’ όλους. Σήμερα έδωσε το κάτι παραπάνω. Εύχομαι σε κάθε παιχνίδι να έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές και να παίζουμε καλύτερη άμυνα».

Για το επεισόδιο: «Δεν το αναφέρω. Θέλω να πω σαν άνθρωπος του μπάσκετ πως δεν θέλω να γίνονται επεισόδια. Εγώ ζήτησα συγγνώμη για τη συμπεριφορά. Άνθρωποι είμαστε, ζητάμε συγνώμη»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.