Μαρκόπουλος: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα»

Ο Κόροιβος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Basket League και σύμφωνα με τον Χάρη Μαρκόπουλο το ζητούμενο για την ομάδα της Αμαλιάδας είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.

Ο Κόροιβος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Basket League και σύμφωνα με τον Χάρη Μαρκόπουλο το ζητούμενο για την ομάδα της Αμαλιάδας είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.

«Από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στα σαλόνια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, είναι μεγάλο γεγονός για τον νομό το ότι φιλοξενούμε ομάδες τέτοιου βεληνεκούς όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια τόσο στο ελληνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Την φετινή χρονιά δείχνει πως είναι φτιαγμένος για πολύ μεγάλα πράγματα. Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα.

Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να δούμε και αυτό το παιχνίδι έχοντας τους ίδιους στόχους και με την ίδια συνέπεια. Σίγουρα πάντα όταν παίζεις με έναν μεγάλο αντίπαλο, το όνομά του μας δίνει έξτρα κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο κόσμος της Ηλείας διψάει για μπάσκετ και καλό θέαμα. Το όνομα του αντιπάλου είναι ένας “κράχτης” και θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο για μία ακόμη φορά, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας», δήλωσε ο προπονητής του Κόροιβου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Πάνος Φιλιππάκος, υποστήριξε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα γεμίσει το γήπεδο και θα παίξουμε με μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Εμείς θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς σε όλα τα παιχνίδια, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Είναι μια γιορτή για όλο το νομό Ηλείας και θα προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ένα crash test για εμάς στο οποίο μπορούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.