Απόλλωνας – Λαύριο 71-60: Άλλη ομάδα με Χριστόπουλο (hls)

Ο Απόλλωνας με νέο προπονητή τον Γιάννη Χριστόπουλο, μέσα σε λίγες ουσιαστικά ώρες άλλαξε εικόνα και λογική. Οι Πατρινοί νίκησαν το Λαύριο 71-60 και έκαναν την πρώτη τους νίκη στη Basket League.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά έδειξαν μεγάλο ζήλο στην άμυνα κι αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα να… σπάσουν τα καλάθια και να έχουν τραγικά ποσοστά και από κοντά από μακριά. Ενδεικτικό πως η πρώτη περίοδος έληξε με 14-9, σκορ που παραπέμπει περισσότερο σε αγώνα “μίνι” παρά Basket League.

Ο Απόλλωνας ωστόσο, ξεκίνησε πρώτος να πατάει καλύτερα στο παρκέ, έβγαλε ενέργεια στην άμυνα του και βελτίωσε πρώτος τα νούμερά του στην επίθεση. Έτσι άρχισε να χτίζεται μια πρώτη διαφορά στο σκορ, για τους παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου, που έφτασε και τους 11 πόντους στο ημίχρονο (34-23).

Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε ακόμη καλύτερα για τους γηπεδούχους, περισσότερη ενέργεια στην άμυνα ειδικά στην ρακέτα, ενώ στην επίθεση λειτουργούσαν όλο και καλύτερα κυκλοφορώντας την μπάλα βρίσκοντας σκορ και κοντά στο καλάθι και με μακρινό σουτ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν απελπιστικά άστοχοι, είχαν συνολικά 8/34 τρίποντα την ίδια στιγμή που οι διάδρομοι στην άμυνα του Απόλλωνα ήταν κλειστοί, με φανερές διαφοροποιήσεις στην πίεση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η διαφορά άνοιξε αρκετά φτάνοντας μέχρι και τους 21 πόντους, ενώ το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με 51-34.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους οι Σαλούστρος με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ , ο Μουράτος με 8 ασιστ και 1 μπλοκ και ο Σκορδίλης με 10 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.