Παπανικολόπουλος: “Είναι καλό για το μπάσκετ να είναι ισχυρός ο Παναθηναϊκός”

Ο προπονητής της Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος εκθίαση την φετινή παρουσία του Παναθηναϊκού, ενώ μίλησε για τους δικούς του παίκτες και τον Νεοκλή Αβδάλα.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη αλλά και για όλη την παρουσία του. Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να επιστρέφει ο Παναθηναϊκός. Για το παιχνίδι δεν έχουμε πολλά να πούμε. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, γιατί πραγματικά κι αυτοί που δεν έχουν κάνουν μεγάλη προσπάθεια σε όλη αυτή την κατάσταση και όλα όσα περάσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό που μας προβληματίζει είναι η κατάσταση των τραυματιών. Και αυτό που θέλουμε είναι να τους έχουμε μαζί μας στον δεύτερο γύρο που έχουμε τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας για να μείνουμε στην κατηγορία».

Οι χαρακτήρες των παιδιών έκαναν αυτή τη μετάβαση πιο εύκολη. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Οι 75 μέρες είναι σε πούλμαν, αεροδρόμια και όπου γης και πατρίς. Το είχαμε συζητήσει με τα παιδιά και είπαμε ότι θα το κάνουμε. Είναι μια αντικειμενική δυσκολία, τη χρησιμοποιήσαμε σωστά και περιμένουμε πλέον. Όπως και με το Λαύριο, που πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Τα παιδιά πρέπει να βρουν και χώρο και χρόνο. Ο Αβδάλας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Ο,τι παίρνει το παίρνει γιατί το αξίζει. Προτιμώ να αδικηθεί, παρά να του δοθεί κάτι. Έχουμε μια καλή γενιά παικτών. Οποίος αξίζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα παίξει. Εμείς είμαστε εκεί για να τους δείξουμε τον δρόμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας