Επιστρέφει ο Νέλσον, εκτός Γκιστ και Μπατίστα

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και σιγά, σιγά να ενσωματωθεί με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και σιγά, σιγά να ενσωματωθεί με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός ενημέρωσε πως τη Δευτέρα (24/11) θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αθήνα και σύντομα θα αποτελέσει ακόμη ένα «όπλο» για τους «πράσινους» εν όψει της συνέχειας.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο μεσημέρι από την Πολωνία και το απόγευμα οι παίκτες του “τριφυλλιού” πήγαν στο ΟΑΚΑ για προπόνηση. Σε αυτή δεν συμμετείχε ο Τζέιμς Γκιστ και ο Εστέμπαν Μπατίστα.

Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως ο αγκώνας του έχει μαζέψει υγρό, ενώ ο σέντερ των «πρασίνων» αποκόμισε από το χθεσινό ματς με την Τουρόβ ένα μυϊκό σπασμό στο πόδι. Όσον αφορά τον Γκιστ, θα ξεκινήσει θεραπεία, προκειμένου να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.