«Σεβόμαστε τους νόμους και τους θεσμούς»

Οι αδερφοί Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισαν πως σέβονται τους θεσμούς και τους νόμους και ζήτησαν να εφαρμοστούν για όλους.

Οι αδερφοί Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισαν πως σέβονται τους θεσμούς και τους νόμους και ζήτησαν να εφαρμοστούν για όλους, μετά την επίσκεψή τους στον αθλητικό εισαγγελέα. Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να τους γίνουν συστάσεις από τον αθλητικό εισαγγελέα.


Κατά την έξοδό τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει λάθος».


Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Η πορεία μας και η πορεία της οικογένειας μας κινείται στο πλαίσιο των νόμων και της νομιμότητας. Εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς και έτσι θα συνεχίσουμε».


Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε νωρίτερα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις. Και στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού έγιναν συστάσεις, έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί η κόντρα των δυο πλευρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.