Στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ ο Ιωνικός Νικαίας

Ο Ιωνικός υποβιβάστηκε την παρελθούσα σεζόν από την Basket League, καθώς ηττήθηκε 85-83 από την Καρδίτσα στον «τελικό» παραμονής για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Τώρα η ομάδα της Νίκαιας θα κάνει το… “restart” από την Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, ξεκινώντας την αγωνιστική περίοδο 2023-24 την προσπάθεια να βρει ξανά την ταυτότητά της, με στόχο την αναγέννηση του μπασκετικού Ιωνικού, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής αποφάσισε κατά πλειοψηφία στη χθεσινή (8/8) συνεδρίασή του να κάνει δεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει στις 24 Ιουλίου ο Ιωνικός Νικαίας για συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας έχει ως εξής:

Ο Ιωνικός χαιρετίζει την, κατά πλειοψηφία, απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑΝΑ για συμμετοχή της ομάδας στην Α ΕΣΚΑΝΑ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλα τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑΝΑ και είμαστε έτοιμοι σε αυτή την επανεκκίνησή μας να υποδεχτούμε στον ιστορικό “Πλάτωνα” όλες τις ομάδες της κατηγορίας σε ένα υγιές και φίλαθλο περιβάλλον.

Η αναγέννηση του μπασκετικού Ιωνικού ξεκινάει μέσα από την προσπάθεια να βρει η ομάδα ξανά την ταυτότητά της. Με χαμηλούς τόνους θα αγωνιστεί με σεβασμό απέναντι στην ιστορία της και τον κόσμο της.

Ξεκινάμε!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.