Ολυμπιακός: Ανέβηκε στα 6εκ. ευρώ για τον Ναν

Το ότι ο Αμερικανός δεν βρίσκει το συμβόλαιο που θέλει και τον ρόλο που θέλει στο ΝΒΑ, τον φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη και τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση για να φέρει στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό σουτέρ, όπως ο Κέντρικ Ναν.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την προσφορά τους για τον Αμερικανό στα 6εκ. ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών.


Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πιέσει πολύ τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος δεν βρίσκει το συμβόλαιο που θέλει και τον ρόλο που θέλει σε ομάδα του ΝΒΑ και πλέον δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο Έντι τζόνσον είχε δώσει τις… ευλογίες του για τη μεταγραφή.


Ο Κέντρικ Ναν είχε χτίσει ένα εξαιρετικό όνομα με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, φτάνοντας μαζί τους έως και τους τελικούς του ΝΒΑ το 2020, χάνοντας στο τέλος τον τίτλο από τους Λέικερς. Σε εκείνη την εξαιρετική σεζόν (2019-20) για τον ίδιο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με τους Χιτ, ολοκληρώνοντας τη χρονιά έχοντας 15,3 πόντους (35% στο τρίποντο), 3,3 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ.Με την ομάδα της Ουάσινγκτον είχε 7,5 πόντους (39,2% στο τρίποντο) και 1,7 ασίστ σε 14,1 λεπτά συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.