Μήτογλου: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και κοιτάζει το Παγκόσμιο…

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να χαίρονται καθώς o Ντίνος Μήτογλου είναι και πάλι μέλος της ομάδας των «Πρασίνων».

Η ποινή του διεθνούς άσους μειώθηκε, ανοίγοντας έτσι την πόρτα για την επιστροφή του. Ο σύλλογος έκανε πρόταση στον ταλαντούχο παίκτη, υπογράφοντας μαζί του μέχρι το 2026 και σηματοδοτώντας την πίστη του στις ικανότητές του.

Μετά από ενάμιση χρόνο απραξίας λόγω της απαγόρευσης, η επιστροφή του Μήτογλου μπορεί εγείρει ερωτήματα για την τρέχουσα κατάστασή του, ωστόσο η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητές του και τον θεωρεί πολύτιμη προσθήκη στο ρόστερ της. Η παρουσία του Μήτογλου θα ενισχύσει τον ελληνικό κορμό και θα προσφέρει βάθος σε θέσεις-κλειδιά.

Η μείωση της ποινής ντόπινγκ του Μήτογλου προήλθε από το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), αναγνωρίζοντας την έλλειψη κακόβουλης πρόθεσης και λαμβάνοντας υπόψη τις νομικές ενέργειες του εναντίον του γιατρού που ήταν υπεύθυνος για την παροχή απαγορευμένων ουσιών. Η αθωότητα του Μήτογλου έχει αποδειχθεί και θα μπορέσει να επανέλθει στην καλαθοσφαίριση από τις 28 Ιουλίου 2023.

Εκτός από τις υποχρεώσεις του με τους συλλόγους του, ο μειωμένος αποκλεισμός του Μήτογλου δίνει επίσης δικαίωμα συμμετοχής στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Ελλάδας. 

Η παρουσία του θα έχει αναμφίβολα αντίκτυπο και οι φίλαθλοι θα περιμένουν με ανυπομονησία τις εμφανίσεις του τόσο με το εθνόσημο στο στήθος, όσο και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.