Νικολάου: «Ο Φλιώνης έχει buy out στο συμβόλαιό του»

Ο Γιώργος Νικολάου ξεκαθάρισε πως ο Δημήτρης Φλιώνης έχει buy out στο συμβόλαιό του και πως θα πρέπει να καλυφθεί για να αποχωρήσει από την Ένωση.

Παράλληλα, ο διευθυντής επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, μίλησε για τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας στη φετινή σεζόν και στα βελτιωτικά έργα που γίνονται στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Ο Νικολάου μίλησε στην ΕΟΚ. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα δημοσιεύματα για τον Φλιώνη και τον Παναθηναϊκό: Δεν ξέρω σε ποιο μέσο αναφέρεσαι ακριβώς, βλέπω τι γράφεται. Καταρχάς πρέπει να δούμε ποιοι τα γράφουνε, αν είναι δημοσιογράφοι, αν είναι δημοσιογράφοι-προπονητές-αναλυτές, τουιτάκιδες, είναι εύκολο αν ψαχτούμε να δούμε ποιοι είναι οι επαγγελματίες, είναι τέτοιο το συνάφι μας και πώς εξελίχτηκε η δημοσιογραφία εξαιτίας του διαδικτύου, που πλέον πρέπει να ψαχνόμαστε λίγο. Βεβαίως θα μου πείτε ότι ο κόσμος δεν θα κάτσει να αξιολογήσει το Α ή το Β που θα διαβάσει. Δεν θέλω να απαντήσω τώρα, αλλά μιας και πήγε η κουβέντα εκεί, θα πω να αφήσουν την ΑΕΚ ήσυχη. Είδα μάλιστα και μία ανάλυση ότι πρέπει να πάρει τον Φλιώνη. Από που; Καταρχάς ο Φλιώνης έχει buy out. Αλλά τι εννοούν; Η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ, είναι προσβολή αυτό κατά την εκτίμηση μου και μόνο που το συζητάμε την στιγμή αυτή. Το μόνο που έχω να πω είναι ας αφήσουν της ΑΕΚ και τους παίκτες της ήσυχους.

Για τη φιλοσοφία της ΑΕΚ: «Η γενικότερη φιλοσοφία απ’ την περασμένη περίοδο είναι να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, δηλαδή απ’ την ημέρα που αποφάσισε η διοίκηση να έχει ως προτεραιότητα την αυτοεξυγίανση, την αξιοποίηση του γηπέδου, που είναι ο μεγάλος στόχος και υπάρχει πάρα πολλή δουλειά σ’ αυτό και ύστερα το αγωνιστικό, το οποίο παραμένει πάντα ένας στόχος. Το πόσο ψηλά πάει ο «πήχης» για το στόχο αυξομειώνεται με βάση την πορεία μας και τα ισχύοντα δεδομένα, όχι, όμως, με την έννοια ότι υποτιμάμε ή υποβαθμίζουμε την αγωνιστική μας πορεία».

Για τις απώλειες τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ΑΕΚ: «Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο να έχεις 40 παίκτες, είναι εντελώς διαφορετικό σπορ. Οποιαδήποτε απώλεια σε οποιαδήποτε ομάδα είναι 10 φορές πιο σοβαρή από μια απώλεια στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, δεν το έχουμε επικαλεστεί αυτό, ούτε η διοίκηση, ούτε ο προπονητής, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Δεν υπάρχει για ‘μας απουσία ουσιαστικά. Ξέρουμε προφανώς τι σημαίνουν ο Στρέλνιεκς και ο Γουίλιαμς, αλλά η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ και πρέπει να συνεχίζει, ανεξάρτητα απ’ τα όποια προβλήματα προκύπτουν. Προχωράμε, κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, ο δρόμος, όμως, είναι ακόμη ανοιχτός και σε αγωνιστικό και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Το μόνο που έχω να πω είναι να αφήσουν την ΑΕΚ και τους παίκτες ήσυχους».

Για την αποθέωση της ομάδας μετά την ήττα απ’ τη Μάλαγα: «Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να χάνει η ομάδα απ’ τη Μάλαγα και την 1η θέση και ν’ αποθεώνεται απ’ τον κόσμο της, δεν είναι τόσο σύνηθες στα ελληνικά γήπεδα. Πιστεύω ότι εκεί λειτουργεί αυτό το συναίσθημα που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ. Αντιλαμβάνεται και του τι γίνεται εδώ, αλλά και το τι σημαίνει πραγματικά να είσαι οπαδός».

Για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Το γήπεδο αλλιώς ήταν κι αλλιώς έγινε και είμαστε ακόμη στο 10% της διαδικασίας. Η ολοκλήρωση θ’ αργήσει πάρα πολύ και θα είναι μια ολοκλήρωση-έκπληξη το επόμενο διάστημα. Θα γίνει «παλάτι» όπως εμείς το εννοούμε για τη «Βασίλισσα». Είναι, όμως, ήδη γήπεδο μπάκσετ, «φιλοξενεί» ήδη διεθνή ματς, έχει γίνει «σπίτι» της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα, όπως και στο ποδόσφαιρο. Η αξιοποίηση δύο γηπέδων, η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και η ανακατασκευή αυτού στα Άνω Λιόσια, είναι μια εκπληκτική συγκυρία για τον οργανισμό, το σωματείο, τον σύλλογο και τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος συνέβαλλε πραγματικά σ’ αυτήν τη συσπείρωση που επικρατεί φέτος και κυρίως το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ. Ήταν καταλυτική η παρουσία του».

Για την υποψηφιότητα της ΑΕΚ για τη διεξαγωγή του Final 4 του BCL: «Έχει αποσταλεί η πρόταση, η υποψηφιότητα δηλαδή. Εκδηλώσαμε ενδιαφέρον, πριν τον αγώνα με τη Γαλατασαράι και την πρόκριση, κάτι που σημαίνει ότι το θέλαμε έτσι κι αλλιώς για ν’ αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ παραμένει ένας ισχυρός παράγοντας κι ένα μεγάλο brand για τη διοργάνωση και ότι οι στόχοι διαμορφώνονται, δεν αλλάζουν, ανεξάρτητα απ’ το ποια είναι η στόχευση της διοίκησης κάθε φορά. Αν αυτά έρθουν μαζί θα είναι εννοείται το ιδανικό. Πηγαίνοντας βήμα-βήμα έρχονται και οι επιτυχίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.