Απόλλων – Ιωνικός 93-66: Επιτέλους νίκη για τους Πατρινούς (hls)

Χάρη σε ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων νίκησε εύκολα (93-66) τον Ιωνικό στην Πάτρα και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί εννέα αγωνιστικών στη Basket League.

Τα περιθώρια είχαν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα για την ομάδα Νίκου Βετούλα, καθώς αγνοούσε τη νίκη από τα τέλη του 2022, μετρώντας εννέα διαδοχικές ήττες, που την είχαν φέρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ως εκ τούτου η νίκη κόντρα στον Ιωνικό αποτελούσε μονόδρομο, με τους Πατρινούς να δείχνουν την αποφασιστικότητα τους από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Επέβαλαν από το ξεκίνημα του αγώνα τον ρυθμό τους και με εξαίρεση τη δεύτερη περίοδο, κυριάρχησαν απόλυτα.

Αποκορύφωμα το τρίτο δεκάλεπτο, όπου με επιμέρους σκορ 31-16, «έχτισαν» για πρώτη φορά διψήφια διαφορά (66-47) και δεν κοίταξαν ξανά πίσω. Ο Ιωνικός έκανε μία προσπάθεια να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν… δικαιώματα, φτάνοντας με εμφατικό τρόπο στη νίκη.

Τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων είχε ο Απόλλων, με πρώτο σκόρερ και κορυφαίο τον Αλόνσο Βερτζ που άγγιξε το tripledouble με 23 πόντους, 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ. Ο Μακ πρόσθεσε 20 πόντους και ο Γκρίφιν 14. Από την άλλη πλευρά πάλεψε ο Μαυροκεφαλίδης με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 35-31, 66-47, 93-66.

Δείτε ΕΔΩ τη στατιστική του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.