Με σπασμένα φρένα το Ρέθυμνο

Μετά το μεγάλο διπλό επί του Άρη, το Ρέθυμνο σημείωσε την τρίτη φετινή τους νίκη, σταματώντας την καταπληκτική μέχρι τώρα πορεία του Προμηθέα Πατρών με σκορ 82-78.

Μετά το μεγάλο διπλό επί του Άρη, το Ρέθυμνο σημείωσε την τρίτη φετινή τους νίκη, σταματώντας την καταπληκτική μέχρι τώρα πορεία του Προμηθέα Πατρών με σκορ 82-78.

Ο εξαιρετικός, φέτος, Προμηθέας Πατρών  αντιμετώπισε εκτός έδρας τους πολύ μαχητικούς και «αμερικανοποιημένους» Ρεθυμνιότες, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Βasket League.  

Το ματς ήταν κλειστό με την διαφορά ποτέ να μην ανοίγει υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας. Στο τέλος όμως ήταν οι γηπεδούχοι αυτοί, που με καθαρό μυαλό, ευστοχία και ηρεμία και στις δύο πλευρές του γηπέδου, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. 

Για την ακρίβεια, στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Κρητικοί πήραν μια διαφορά κοντά στους δέκα πόντους, την οποία φάνηκε να μπορούν να διατηρήσουν, αλλά οι προσπάθειες των Πατρινών απέδωσαν καρπούς, αφού έριξαν τη διαφορά στο τρίποντο 25’’ πριν τη λήξη. 

Ο ψύχραιμος Γιαννόπουλος ευστόχησε και στις δύο βολές που κέρδισε, δίνοντας «αέρα» πέντε πόντων στην ομάδα του. Με απανωτές βολές και επιθετικά ριμπάουντ, οι φιλοξενούμενοι ξανάριξαν τη διαφορά στους τρεις, αλλά με δέκα δεύτερα να απομένουν δεν μπόρεσαν να κάνουν την ολική ανατροπή.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά είχε σε πολύ καλό βράδυ για άλλη μια φορά των πρώτο σκόρερ του αγώνα Στέφαν Μούντι με 19π, ενώ ο Άρμστεντ που με δυο δύσκολα τρίποντα στο τέλος, έκοψε τα φτερά των γηπεδούχων, χαρίζοντας την τρίτη νίκη στην ομάδα του.

Το Ρέθυμνο ανέβηκε στο 3-7 ενώ οι Πατρινοί, έκανα τη δεύτερή τους ήττα και έπεσανς το 6-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.