Η ΑΕΚ τιμά τον Νίκο Ζήση

Ο Ζήσης έπαιξε στην ΑΕΚ για 5 χρόνια (2000-2005) κατακτώντας τένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να τιμήσει τον πρώην παίκτη της και νυν γενικό αρχηγό της Εθνικής Ανδρών, Νίκο Ζήση για την προσφορά του στην ομάδα μπάσκετ της “Ένωσης”, πριν από την έναρξη του εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι (28/1, 16:00) στην επόμενη, 14η αγωνιστική της Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Τιμάμε τον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ!

Όπως γράψαμε και στις 28 Ιουνίου 2021 και στο αθλητικό του “αντίο” στα γήπεδα “η καρμική σχέση του” με τη μοναδική “πρωταθληματική” ελληνική ομάδα, της οποίας φόρεσε τη φανέλα της, συνιστά, την πεμπτουσία της καριέρας του. Ένιωσε την ΑΕΚ “σπίτι του”, στο “σπίτι του” αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του. Όμως, θα ήθελε να αποχαιρετήσει τους φίλους της ΑΕΚ σ’ ένα γεμάτο με κόσμο γήπεδο, αλλά η καταραμένη πανδημία τού στέρησε την εικόνα, που είχε φιλοτεχνήσει στο τετράγωνο μυαλό του.

Οι φίλοι της ΑΕΚ, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία ν’ αποδώσουν τα εύσημα στον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ των τροπαίων και του ήθους. Στον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ της καρδιάς τους, που φόρεσε δικαίως και το περιβραχιόνιο του Αρχηγού της “Βασίλισσας”.

Το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, στις 16:00, στα Άνω Λιόσια…

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC θα βραβεύσει τον ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ, πριν από την έναρξη της κομβικής αναμέτρησης με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Καθήκον μας να γεμίσουμε το ΣΠΙΤΙ μας, το Olympic Hall, και όλοι μαζί να τιμήσουμε τον νυν General Manager της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, όπως του αξίζει.

9 Ιουνίου 2021… Μικρός Τελικός με Προμηθέα στο ΟΑΚΑ. 75 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, αντικαταστάθηκε (από τον Βαγγέλη Αγγέλου) για να χειροκροτηθεί από τους λίγους. Από συναθλητές και αντιπάλους…

Το Σάββατο… “Ήγγικεν η ώρα” για να τον χειροκροτήσουν για όλα όσα προσέφερε ΚΑΙ οι οπαδοί της ΑΕΚ, που τον λάτρεψαν και τους λάτρεψε…

ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ, σε περιμένουμε…
».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.