Λαύριο-Καρδίτσα 81-80: Πρώτη νίκη στην Basket League (hls)

Η Καρδίτσα είχε το προβάδισμα στο σκορ για 38 λεπτά, αλλά το Λαύριο νίκησε τους φιλοξενούμενους και ισοβάθμησε στις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το Λαύριο ήταν χωρίς νίκη στις 8 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Βasket League και με αντίπαλο την Καρδίτσα, πέτυχε την πρώτη του (81-80), με αντεπίθεση διαρκείας στα πέντε τελευταία λεπτά.

Με καλάθι του Γερομίχαλου στο 2′ 28” πριν τη λήξη του αγώνα, το Λαύριο που “κυνηγούσε” στο σκορ την Καρδίτσα, “προσπέρασε” με 79-78 για πρώτη φορά, ενώ στα 95 δευτερόλεπτα, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία, να διευρύνουν το μικρό προβάδισμα τους, αν δεν αστοχούσε σε λει απ, ο Φλάγκ και αφού κέρδισε επιθετικό ριμπάουντ. Το 81-78, όμως, διαμόρφωσε ο συμπαίκτης του, Γιάννης Κουζέλογλου. Στο 1’11”, ο Αθηναίου αστόχησε σε σουτ τριών πόντων για την Καρδίτσα, αλλά και στην επόμενη επίθεση του Λαυρίου, ο Κόουλ αστόχησε από την γραμμή των 6.75μ.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στον έναν πόντο με το λει απ του Πρίτζετ στα 20” και μετά το ταιμ αουτ των γηπεδούχων, ο Πριτζετ “έκλεψε” την μπάλα, η Καρδίτσα επιτέθηκε, αλλά η μπάλα σε προσπάθεια να ντριπλάρει τον Κόουλ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Πριτζέτ και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Η κατοχή της μπάλας πέρασε ξανά στο Λαύριο που εκμεταλλεύτηκε τα μηδενικά φάουλ που είχαν οι παίκτες της Καρδίτσας στην 4η περίοδο και μέχρι τα 4”2 πριν το τέλος του αγώνα και γίνει το πρώτο στον Κόουλ. Στα 3”2 έγινε το δεύτερο φάουλ και στα 2”6 το τρίτο, στα 1”8 το τέταρτο, ώστε να έφτανε τα 5 και να έδινε βολές στους γηπεδούχους. Ο χρόνος, όμως, δεν “έτρεχε” υπέρ της Καρδίτσας και το Λαύριο έφτασε στην πρώτη νίκη του, ύστερα από 8 αγωνιστικές.

Δεκάλεπτα: 18-26, 38-42, 60-64, 81-80

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.