Αναβλήθηκε το Κολοσσός – Περιστέρι λόγω κορωνοϊού

Ο Covid-19 «χτύπησε» τον Κολοσσό και έτσι το παιχνίδι με το Περιστέρι το Σάββατο (10/12, 16:00) για την 9η αγωνιστική της Basket League αναβλήθηκε.

Το παιχνίδι Κολοσσός-Περιστέρι δε θα πραγματοποιηθεί λόγω του κορωνοϊού. Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι η ομάδα της Ρόδου «χτυπήθηκε» από τον Covid-19 και έτσι αποφασίστηκε να μην γίνει το ματς για την ασφάλεια των αθλητών. Η αναμέτρηση Κολοσσός-Περιστέρι ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (10/12, 16:00), ωστόσο θα οριστεί νέα ημερομηνία για το παιχνίδι από την αρμόδια Αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 συνάντηση μεταξύ των ομάδων Κολοσσός H Hotles – Περιστέρι bwin στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής Basket League, αναβάλλεται, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορονοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώσθηκαν στην ομάδα της Κολοσσός H Hotels.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.