Καλαϊτζάκης: «Τα αδέλφια μου με συμβουλεύουν, περιμέναμε την συνύρπαξη μας στο παρκέ»

Για την οικογενειακή συνύρπαξη με τα δίδυμα αδέλφια του μίλησε ο μικρότερος γιός της οικογένειας Καλαϊτζάκη.

Για την όμορφη συγκυρία να βρεθεί μαζί στο παρκέ και να έχει αντιπάλους τους δίδυμους αδελφούς του, Παναγιώτη και Γιώργο, μίλησε ο 19χρονος γκαρντ της Καρδίτσας, Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης στο webradio της ΕΟΚ, κάνοντας και αναδρομή για την αφοσίωση όλης της οικογενείας του στο μπάσκετ.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Καλαϊτζάκη:

«Σε επίσημο παιχνίδι ήταν η πρώτη φορά. Πέρα απ’ τα μεταξύ μας που έγινε το καλοκαίρι, ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε μαζί σ’ επίσημο παιχνίδι, ήταν μια πολύ ωραία στιγμή την οποία την περιμέναμε καιρό».

Η ενασχόληση μας με το μπάσκετ άρχισε από τον πατέρα μας, ο οποίος ασχολούταν κι αυτός. Ήταν παλιός παίκτης και τιμ μάνατζερ στο Ηράκλειο όταν ήταν στην Α1. Ξεκινήσαμε όλοι μαζί το μπάσκετ στο Ηράκλειο και όταν τα δίδυμα είχαν γίνει 16 κι εγώ ήμουν 12, μετακομίσαμε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη για να παίξουν οι δύο στον Άρη κι εγώ στις ακαδημίες της ομάδας. Μετά από ένα χρόνο πήραν μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου ο Παναγιώτης έμεινε άλλα 2 χρόνια κι εγώ μέχρι να τελειώσω το εφηβικό έμεινα στον Άρη.

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα ν’ αγωνίζεσαι στην Α1 και σε μια νεοφώτιστη ομάδα, σε μια μικρή κοινωνία όπως η Καρδίτσα που στηρίζει το προϊόν του μπάσκετ.

Η βοήθεια του κόσμου είναι κάτι πολύ ωραίο, γιατί πας στο γήπεδο και χαίρεσαι, θες να παίξεις. Βλέπεις οικογένειες, βλέπεις παιδιά και σού δίνει ενέργεια όλο αυτό.

Ο Γιώργος έχει μια μεγαλύτερη επαφή με το ΝΒΑ και τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Εγώ και ο Παναγιώτης όχι το ίδιο. Εννοείται ότι θέλουμε να τους μοιάσουμε, είναι πρότυπα για όλους μας και σαν άνθρωποι και σαν παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.