Ιβάνοβιτς: «Σημαντικός ο τρόπος που νικήσαμε»

Στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε το ματς, στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που τόνισε πως ίσως η ομάδα του έπαιξε πάνω από τις δυνατότητές της.

Στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε το ματς, στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που τόνισε πως ίσως η ομάδα του έπαιξε πάνω από τις δυνατότητές της.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε το παιχνίδι με πολύ αυτοπεποίθηση. Είχαμε πολύ καλή άμυνα και καθαρό μυαλό, και πάθος στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο τρανζίσιον με πολλά εύκολα καλάθια και αιφνιδιασμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο το σταματήσαμε αυτό, ξεκινήσαμε άσχημα στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν είχαμε ένταση, ενέργεια και ήμασταν κακοί στην άμυνα του τρανζίσιον. Ο τρόπος που νικήσαμε είναι πολύ σημαντικός.

Από την Τετάρτη ξέραμε πως ο Γκιστ δεν ήταν έτοιμος. Στο φινάλε ήταν ξεκάθαρα ο Διαμαντάκος στο 5 και ο Γιανκοβιτς στο 4.

Έχει σημασία να παίζεις μεγάλα ματς. Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο, δεν έχε σημασία αν το γήπεδο είναι άδειο ή όχι. Ίσως σήμερα παίξαμε πάνω από τις δυνατότητες μας. Ακόμα προπονούμαστε στο πως πρέπει να παίζουμε, έχουμε ακόμα δουλειά.

Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα επιστρέψουν οι παίκτες. Δεν έχουμε κάνει ακόμα προπόνηση με φουλ ρόστερ… Για αυτό το λόγο δεν ξέρω ακριβώς τι ομάδα θα έχω όταν θα επιστρέψουν οι απόντες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.