Γιατράς: “Βελτιωθήκαμε αλλά έχουμε δρόμο”

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του στον μικρό τελικό του Super Cup εμφανίστηκε ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών που πάντως επεσήμανε ότι η ομάδα έκανε μερικά πράγματα καλύτερα αλλά ακόμη είναι στην....αρχή.

”Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του Super Cup, τόσο στη Ρόδο, τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, όσο και στον ΕΣΑΚΕ και τον Κολοσσό, που βοήθησαν σε όλο αυτό. Βελτιωθήκαμε στο παιχνίδι, κάναμε κάποια από αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Ήμασταν εύστοχοι, παίξαμε καλή άμυνα, κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της Basket League και του EuroCup“, δήλωσε ο Μάκης Γιατράς.

Ο Αμερικάνος γκαρντ του Προμηθέα Αντονι Κάουαν τζούνιορ δήλωσε από την πλευρά του:Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, παίξαμε καλά, παρότι ξεκινήσαμε άσχημα. Είχαμε καλές συνεργασίες και βγάλαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, γεγονός που μας βοήθησε να πάρουμε το προβάδισμα. Στη διάρκεια του αγώνα βελτιωθήκαμε σημαντικά και ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα“.

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Κολοσσού Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο, ο Προμηθέας ανέβασε τον ρυθμό, και κάποιες καταστάσεις άλλαξαν το επίπεδο και μας επηρέασαν. Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί ακόμη να διαχειριστεί τις δυσκολίες που δημιουργούνται από τον αντίπαλο και άλλους παράγοντες. Το πα και χθες, το λέω και σήμερα, δεν μας ξεγελάει η χθεσινή μας εμφάνιση. Ξέρουμε ποιο είναι το επίπεδό μας, χρειαζόμαστε πολύ χρόνο στο γήπεδο. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, δεν έχουμε βρεθεί στο γήπεδο όλοι μαζί. Είναι λογικό να μην είμαστε σταθεροί. Η μόνη λύση γι αυτό είναι να κάνουμε προπόνηση και να βελτιωνόμαστε“.

Τέλος, ο γκαρντ του Κολοσσού Τι Τζέι Σταρκς δήλωσε:Ο Προμηθέας έπαιξε καλά, έδειξε πως είναι καλά προπονημένη ομάδα. Δεν μπορέσαμε να προσαρμοστούμε. Ο Προμηθέας ήταν πιο συγκεντρωμένος από μας“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.