Σούπερ Καπ: Αποχώρηση Πεδουλάκη από την κλήρωση των διαιτητών

Οι «πράσινοι" χαρακτήρισαν αδιαφανή την διαδικασία της κλήρωσης που έγινε μόνο για τους δυο ημιτελικούς, ενώ ζήτησαν τη παρουσία του επικεφαλής της ΚΕΔ, Νίκου Πιτσίλκα.

Η ενότητα που “ευαγγελίζεται” ο ΕΣΑΚΕ ενόψει της νέας περιόδου και της διεξαγωγής του 3ου Σούπερ Καπ στην Ρόδο (1-2/10), με την κοινή μετάβαση των αποστολών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δεν είχε μεγαλύτερη διάρκεια της μίας… ημέρας.

Στην κλήρωση των διαιτητών από την ΚΕΔ, στην Ρόδο, ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης αποχώρησε πριν γίνει καν, διαμαρτυρόμενος για τα κριτήρια της επιτροπής στους 7 διαιτητές που επιλέχτηκαν να κληρωθούν για τους δυο ημιτελικούς, σήμερα, τον μικρό τελικό και τον τελικό, αύριο (2/10), ενώ ζήτησε να υπήρχαν περισσότερες επιλογές. Η απάντηση της ΚΕΔ, ήταν ότι οι 7 διαιτητές είναι διεθνείς και αξιολογημένοι από την απόδοση τους στην περσινή περίοδο.

Στην κλήρωση που ακολούθησε, οι Ηλίας Κορομηλάς, Βασιλική Τσαρούχα και Δημήτρης Ζαχαρής θα “σφυρίξουν” στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, Παναθηναϊκού-Κολοσσού και στον δεύτερο, Ολυμπιακού-Προμηθέα, κληρώθηκαν οι Πέτρος Παπαπέτρου, Γιώργος Πουρσανίδης και Βασίλης Πιτσίλκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.