Ηρακλής: Ανέλαβε τα ηνία του “Γηραιού” ο Ριζούλης

Ο Θεόδωρος Ριζούλης ανέλαβε την προσπάθεια για την επιστροφή του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας κατάφερε να οδηγήσει τη Λάρισα στην τετράδα του περσινού πρωταθλήματος και πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον θεσσαλικό κάμπο. Ο Ριζούπολης θα ενισχύσει τη διοικούσα επιτροπή του “Γηραιού” και θα έχει στο πλευρό του, τον παλαίμαχο παίκτη και πρώην προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Κακιούση.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει: “Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Λάρισας ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.

Στην προσπάθεια αυτή, που στόχο έχει να συνεχίσει το Ελληνικό Μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.